Gå till: http://www.dalahavens.se/ för att fortsätta följa bloggen.

onsdag 12 november 2008

Omdirigerad...

Som ni kanske märkt så blir ni som skriver in http://dalahavens.blogspot.com, automatiskt omdirigerade till http://www.dalahavens.se, detta är för att det inom "kort" kommer dyka upp en hemsida med bilder och annat kul på http://www.dalahavens.se och bloggen kommer då hamna på adressen http://blogg.dalahavens.se, detta kommer inte göra någon större skillnad för er som följer bloggen då det är ganska lätt att uppdatera ert bokmärke. Eller helt enkelt göra det lätt för er igenom att fortsätta gå till http://dalahavens.blogspot.com som då kommer omdirigeras till http://blogg.dalahavens.se. Dessa ändringar kommer ske efter hand då mitt mål är att skaffa ett bra webbhotell och låta bloggen gå över helt i min ägo (med andra ord kommer blogger.com inte längre vara värd åt denna blogg).

Jag går ut med detta redan nu, eftersom det kan bli vissa störningar i bloggandet medans jag arbetar med hemsidan. Men jag skall försöka hålla er uppdaterade i hur det fortskrider.

Jag hoppas att detta inte avskräcker er på något vis, om så är fallet så mejla gärna och förklara varför.
Bloggtoppen.seAllmäntVardagsbetraktelser bloggarPushaBlogglista.seLägg till BloggCreeperBlogRankers.comfnulTopplista Favoritlistan.seBloggrank.se